Building Machines / Dienstleistungen / Kundendienst / Popravila

Popravila

Popravila

Popravila še isti dan

Več kot 90 % vseh popravil pri Kuhnu opravimo še isti dan. To nam omogoča šest servisnih postaj v Avstriji in še deset podružnic v sosednjih evropskih državah. Poleg tega Kuhn jamči visoko razpoložljivost vseh nadomestnih delov v roku 24 ur. Pokritost s servisno mrežo in splošni remonti omogočajo, da vi in vaša strojna oprema dosegate delovne plane in imate delovne procese pod nadzorom.

Preprosta menjava komponent

Kuhnov program menjave komponent Komatsu Reman Europe ponuja bogato izbiro nadomestnih komponent za vse stroje Komatsu iz tekočega programa. Uporaba originalnih nadomestnih delov Komatsu in redno testiranje vam zagotavljata optimalno kakovost opreme. Program deluje po načelu zamenjave. Pošljete nam komponento, ki jo morate zamenjati. Izračunamo njeno preostalo vrednost. To vam prinese do 50 % prihrankov v primerjavi z nabavo nove komponente.

 

Zajamčena kakovost

Kakovost komponent je osrednji poudarek programa menjave. Uporabljamo izključno originalne nadomestne dele Komatsu. Komponente izpolnjujejo tudi najnovejše tehnične zahteve, torej prejmete najnovejše različice. Dostop do ustreznih podatkovnih zbirk zagotavlja našim strokovnjakom vse najnovejše tehnične podatke. Nadomestne komponente tudi pregledamo in potrdimo, tako da vam lahko jamčimo njihovo zanesljivost in karakteristike.